JayGuiRacing

 

Het systeem is geheel uit RVS vervaardigd. Deze performance uitlaat is ook in titanium leverbaar.

Onze uitlatenzijn altijd maatwerk!                page in english

Speciaal door ons ontworpen 4-2-1 uitlaat met ultra korte demper voor o.a.:
KAWASAKI Z900/1000, Z1R MK2 Z1000/1100 J/R en GPZ modellen
SUZUKI GS1000, GSX1000 GSX1100 en GSX1150E EFE en katana modellen
HONDA CB900, CB1100 TOEVOEGEN:
YAMAHA FZ750 and early FZR1000
Prijzen vanaf €1095,00 incl. 21% btw.

Zelfs een goede uitlaat is voor verbetering vatbaar. Hierom is besloten om nog eens kritisch te kijken naar eventuele verbeter punten. Eerst werd naar het totale gewicht gekeken om dit verder naar beneden te brengen. Dit is gelukt door dunner matriaal te gebruiken over de gehele uitlaat.

De uitlaat die wij produceren is een 4-2-1 systeem dat de ontstekingvolgorde volgt. Dit resulteert in meer koppel en topvermogen. Door regelmatig met tuners te overleggen proberen we ons product altijd te verbeteren. 

Lengte en diameters van de bochten en onderpijp berekend voor het verhogen van het topvermogen en het maximum koppel. (Leuk detail : Wij gebruiken dezelfde Software als de meest bekende uitlaatfabrikanten voor de uitlaatberekeningen...)

De vier conisch verlopende bochten worden dmv veren aan de kop en in ontstekingsvolgorde in de speciale 'Formule 1' collector bevestigd.

Afhankelijk van de staat en verdere tuning van het blok, kan het vermogen met gemiddeld 10-12% toenemen, ten opzichte van een ander merk uitlaat.

Gezien dat er toch regelmatig gevraagd wordt of wij deze uitlaat in titanium kunnen leveren zijn wij ook deze weg in geslagen en kunnen we voor een concurerende prijs een hele mooie titanium uitlaat leveren.

Tegen meerprijs is de mogelijkheid om de uitlaat aan te passen naar 4 in 2 in 1 systeem. RVS maar uiteraard ook titanium.

Wij zijn er van overtuigd dat dit de beste prijs/kwaliteits uitlaat is voor je Oldschool Superbike.